Om os | Unik Udekøkken
Unik Udekøkken

Der har naturligvis været mange tanker igennem… men når det kommer til Unik Udekøkken så er det hele sat i værk på baggrund af, at man selv har ledt efter et produkt, som skulle udfylde ens behov. Lars & Linda er stifterne bag Unik Udekøkken og står i dag med nogle lækre, special- og håndlavede ude køkkener. Da de selv undersøgte markedet havde de udfordringer med, at finde et køkken, som var flytbart og som kunne matche deres uderum – det har de nu arbejdet hårdt for, at finde løsningen på!


Nu kan du nemlig få et køkken med taphane, grill, vandhane, køleskab, hjul og hvad du nu ellers ønsker – i helt præcis de materialer og farver, som matcher dig og dine behov. Med et Unik Udekøkken kan du nu stoppe søgningen efter det hele perfekte udekøkken. Du kan nemlig helt selv bestemme, hvordan dit helt unikke udekøkken er bygget op.


Linda og Lars
Baggrunden skal man ikke lade sig kæmme af! Det selvstændige liv er nemlig ikke noget nyt for Lars, som tidligere har været selvstændig murer i 11 år. Lars er en årgang 1968 og Linda er en årgang 1969. De har dannet par igennem de seneste 9 år. De bor på en fin ejendom ved Broager, som ligger tæt på Sønderborg. De yder begge deres aller ypperste når det gælder, at hjælpe andre – hvad end det er i lokalsamfundet. Man kan roligt sige, at Unik Udekøkkener er en mands tanke, men et fælles projekt for familien eftersom Lars’ søn også yder en stor indsats for, at brede budskabet om de unikke køkkener.

Den uundværlige sparringspartner må være Lindas titel igennem hele Unik Udekøkkens levetid. Lars og Linda har mange fællesværdier- samt prioriteter. De er begge ildsjæle og kæmper for, at gøre en forskel. Lars er uden tvivl den håndværkskyndige, hvor Linda bidrager til det æstetiske og for, at hjælpe til, hvor der er et behov. Et stort ønske omkring de lækre køkkener var også, at man ikke skulle have et udekøkken, som var placeret op ad væggen. For når der så er gæster er det ikke nemt, at være vært med ryggen til. Begge to brænder nemlig efter at være den bedste vært, hvilket de nu har alle muligheder for at være eftersom de blot kan køre køkkenet hen til det aller bedste spot.